Uw dakkapel laten maken

Het maken en plaatsen van een dakkapel moet vakkundig gebeuren. Zowel de afwerking buiten als binnen verdient deskundige aandacht en moet op maat worden gemaakt. Dit voorkomt problemen achteraf, zoals lekkage, verzakking, scheuren en tocht. Wij zijn een klein bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het maken en plaatsen van dakkapellen en dakramen.

Wanneer u opzoek bent naar een dakkapel die past bij de stijl van uw huis kunnen wij u voorzien van passend advies en een scherpe offerte. Wij komen de situatie bekijken, inmeten en de dakhelling bepalen. Ook kijken wij uiteraard naar de stijl van uw huis zodat de dakkapel perfect aansluit qua materiaalgebruik en kleur. Op al onze dakkapellen geven wij 10 jaar garantie. Uw dakkapel wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats.

In 4 stappen naar plaatsen van uw nieuwe dakkapel

STAP 1: Oriëntatie plaatsen dakkapel

STAP 2: Afspraak en advies

STAP 3: Maatwerkofferte en opdracht

STAP 4: Plaatsen dakkapel

1. Oriëntatie

Een dakkapel kiezen is niet eenvoudig. U wilt er immers jaren van kunnen genieten. Dat weten wij, daarom helpen wij u graag bij uw oriëntatie. De keuze voor materiaal, afwerking en model zijn belangrijke keuzes die u moet maken voor een dakkapel die past bij uw huis. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Bel 06- 13 404 337 of stuur een e-mail.

2. Afspraak en advies

Voor wij tot definitieve afspraken kunnen komen om een dakkapel te plaatsen, is het belangrijk dat wij de situatie bij u thuis goed hebben beoordeeld en weten wat uw wensen precies zijn. Wij komen daarvoor graag vrijblijvend langs, bespreken de mogelijkheden en gewenste vorm, kleur, formaat en materialen. Wij nemen alle materialen voor u mee, zodat u uw keuze makkelijker kunt maken.

3. Offerte en opdracht

Na ons bezoek ontvangt u per e-mail een gespecificeerde maatwerk offerte. Hierin staat nauwkeurig beschreven welke materialen er gebruikt worden, welke afwerking u wenst en de afmetingen van uw nieuwe dakkapel. Pas wanneer de offerte naar wens is en de opdracht aan ons verstrekt, gaan we voor u aan de slag. Uw dakkapel wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.

4. Plaatsen dakkapel

Wij bepalen in onderling overleg de datum voor het plaatsen van uw dakkapel. Zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. ’s Ochtends komen wij bij u thuis. Uw dakkapel plaatsen we dezelfde dag, inclusief afwerking (tenzij anders is afgesproken). Wij laten de ruimte waar we de dakkapel plaatsen bezemschoon achter.

Wil je ook de ruimte ervaren van een dakkapel op maat? Neem dan contact met ons op.