Sinds kort hebben wij onze showroom geopend voor zowel bestaande als nieuwe klanten!

Onze showroom is te vinden op het nieuwe, centraal gelegen bedrijventerrein aan de A28 in Nijkerk. Stap binnen in onze showroom en ervaar de verscheidenheid aan dakkapellen die wij aanbieden. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden en stel je voor hoe een dakkapel op maat op jouw woning zou passen.

Henry van den Heuvel staat klaar om je een duidelijker beeld te geven hoe jouw toekomstige dakkapel eruit kan zien. Wij hebben onze showroom zo ingericht dat deze je inspireert en je een 3D-beleving biedt van een op maat gemaakte dakkapel. Daarnaast zie je tal van andere mogelijkheden voor de aankleding van je dakkapel. Denk hierbij aan rolluiken, horren en raambekleding. 

Ontvang een op maat gemaakte offerte in onze showroom. Wanneer Henry van den Heuvel een afspraak met je maakt voor een bezoek aan onze showroom, zal je precies ontdekken waarom een dakkapel de beste keuze is voor extra leefruimte. Zorg ervoor dat je bij je bezoek de afmetingen en foto’s van de ruimte meeneemt, of nog beter, de bouwtekeningen. Uiteraard komt Henry van den Heuvel ook bij je thuis langs voor een technische beoordeling en aanvullend advies. 

Wil je ook de ruimte ervaren van een dakkapel op maat? Maak dan nu een afspraak.

Wil je ook de ruimte ervaren van een dakkapel op maat? Neem dan contact met ons op.