Dakkapel renovatie

Bouwbedrijf H. van den Heuvel is al meer dan 10 jaar specialist in het plaatsen en vervangen van dakkapellen. Een zolder- of slaapkamer renoveren is méér dan vernieuwen en moderniseren. Het gaat om een uitgebalanceerde aanpak. Met gevoel voor kwaliteit, functionaliteit én stijl.

Renovatie is vooral bedoeld om een verdieping weer bewoonbaar te maken, om hem aan de huidige veiligheidseisen en levensstandaard te laten voldoen. Het onderhoud van een dakkapel is een lastige klus. Mede omdat u hiervoor daadwerkelijk het dak op moet. Door weersinvloeden is de dakkapel bovendien gevoelig voor houtrot, of de kleur van het dakkapel kan verkleurd zijn door zonlicht. Overweegt u uw dakkapel te vervangen? Denkt u dan na over een goed alternatief! Wij leveren drie soorten dakkapellen in trespa, keraliet en hout. Is uw dakkapel in een behoorlijke slechte staat of wenst u een dakkapel over de gehele breedte? Dan is het in veel gevallen gunstiger om de dakkapel compleet te vervangen. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een nieuw dakkapel.

Bent u geïnteresseerd
Wij werken in 4 stappen naar een renovatie toe:

Stap 1: Oriëntatie
Het is niet gemakkelijk om een juiste keuze te maken. Wij helpen u met de keuzes die erbij gemaakt moeten worden.

Stap 2: Afspraak en advies
Voordat wij een duidelijk plan van aanpak kunnen opstellen, is het belangrijk dat wij een goed beeld van de situatie hebben. Daarvoor komen wij graag vrijblijvend langs om de situatie op te nemen en mogelijkheden te bespreken voor de vorm, grootte en materiaal.

Stap 3: Offerte
Na ons bezoek ontvangt u per e-mail een gespecificeerde offerte. Hierin staat beschreven hoe wij het willen gaan doen, welke materialen we gaan gebruiken en hoelang wij verwachten dat het gaat duren. Pas als u met de offerte akkoord gaat en de opdracht aan ons verstrekt is, gaan wij voor u aan de slag.

Stap 4: Plaatsing 
Wij bepalen in onderling overleg de data waarop het plaatsen van het dakkapel. Zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. Als wij klaar zijn met de renovatie, laten we de ruimte bezemschoon achter.

Let goed op of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een nieuw dakkapel. De desbetreffende vergunning is niet nodig voor: gewoon onderhoud, als er geen vergroting van het gebouw is, als het past in het bestemmingsplan, de draagconstructie niet verandert en nog veel meer.

Wij kunnen u ermee helpen!

Wil je ook de ruimte ervaren van een dakkapel op maat? Neem dan contact met ons op.