Verbouw

Elke verbouwing, groot of klein, realiseren wij voor u. Het plaatsen van een serre, het vergroten van een woning, het bouwen of uitbreiden van een garage, kantoor of bijkeuken, een puntdak op uw garage of herinrichting van uw badkamer, wij maken uw plannen werkelijkheid. We gaan met u het gesprek aan over de realisatie van uw plannen.

Voor aanbouwprojecten maken wij, evenals bij nieuwbouw, veelal gebruik van traditionele bouwmethoden. Daarnaast behoren systeembouw en houtskeletbouw tot de mogelijkheden.

Systeembouw

Systeembouw is een bouwmethode waarbij de woning wordt verbouwd volgens een vast systeem. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit beter is en het resultaat sneller kan worden geleverd.

Houtskeletbouw

Het voordeel van houtskeletbouw is dat het een kortere bouwtijd heeft, waardoor de kosten ook lager worden. Het plaatsen van een element hangt niet zo snel af van het weer, eenmaal op de bouwplaats, is het element snel geplaatst. Een houtskeletbouw bestaat zoals de naam als zegt uit een houten skelet waarin isolatiemateriaal geplaatst kan worden.

Een verbouwing zorgt in veel gevallen voor een behoorlijke inbreuk op uw woonsituatie. Met een strakke planning en georganiseerd werken, weten wij de overlast minimaal te houden.

Wij werken in 4 stappen naar de verbouwing toe:

Stap 1: Oriƫntatie

Het is niet gemakkelijk om een verbouwing perfect uit te werken. Wij helpen u met de keuzes die erbij gemaakt moeten worden.

Stap 2: Afspraak en advies

Voordat wij een duidelijk plan van aanpak kunnen opstellen, is het belangrijk dat wij een goed beeld van de situatie hebben. Daarvoor komen wij graag vrijblijvend langs om de situatie op te nemen en mogelijkheden te bespreken voor de vorm, grootte en materiaal.

Stap 3: Maatwerkofferte bij systeembouw, houtskeletbouw en opdrachtgeving

Na ons bezoek ontvangt u per e-mail een gespecificeerde offerte. Hierin staat beschreven hoe wij het willen gaan doen, welke materialen we gaan gebruiken en hoelang wij verwachten dat het gaat duren. Pas als u met de offerte akkoord gaat en de opdracht aan ons verstrekt is, gaan wij voor u aan de slag

Stap 4: Verbouwing

Wij bepalen in onderling overleg de data waarop de verbouwing gaat plaatsvinden. Zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. Als wij klaar zijn met de verbouwing, laten we de ruimte bezemschoon achter.

Is uw woning gebouwd voor 1994? Laat dan uw woning testen op de aanwezigheid van asbest. Zo voorkomt u tijdverlies en veel extra kosten.

Let ook goed op of u een vergunning nodig heeft voor verbouwen. De desbetreffende vergunning is niet nodig voor: gewoon onderhoud, als er geen vergroting van het gebouw is, als het past in het bestemmingsplan, de draagconstructie niet verandert en nog veel meer.

Wij kunnen u ermee helpen!

Nu aan de slag?