Stappenplan voor de verbouwing van een zolderruimte

Elke verbouwing voor uw zolder, groot of klein, realiseren wij voor u. Dakkapellen zijn om verschillende redenen een hele mooie toevoeging aan uw woning. Het voorziet uw woning van een uniek aspect en kan bovendien zorgen voor meer ruimte op de bovenverdieping.

Een zolderverbouwing zorgt in veel gevallen voor een inbreuk op uw woonsituatie. Met een strakke planning en georganiseerd werken, weten wij de overlast minimaal te houden.

Wij werken in 4 stappen naar de zolderverbouwing toe:

Stap 1: Oriƫntatie

Het is niet gemakkelijk om een verbouwing perfect uit te werken. Wij helpen u met de keuzes die erbij gemaakt moeten worden.

Stap 2: Afspraak en advies

Voordat wij een duidelijk plan van aanpak kunnen opstellen, is het belangrijk dat wij een goed beeld van de situatie hebben. Daarvoor komen wij graag vrijblijvend langs om de situatie op te nemen en mogelijkheden te bespreken voor de vorm, grootte en materiaal.

Stap 3: Offerte

Na ons bezoek ontvangt u per e-mail een gespecificeerde offerte. Hierin staat beschreven hoe wij het willen gaan doen, welke materialen we gaan gebruiken en hoelang wij verwachten dat het gaat duren. Pas als u met de offerte akkoord gaat en de opdracht aan ons verstrekt is, gaan wij voor u aan de slag.

Stap 4: Verbouwing

Wij bepalen in onderling overleg de data waarop het plaatsen van het dakkapel en de zolderverbouwing gaat plaatsvinden. Zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. Als wij klaar zijn met de verbouwing, laten we de ruimte bezemschoon achter.

Is uw woning gebouwd voor 1994? Laat dan uw woning testen op de aanwezigheid van asbest. Zo voorkomt u tijdverlies en veel extra kosten.

Let ook goed op of u een vergunning nodig heeft voor verbouwen. De desbetreffende vergunning is niet nodig voor: gewoon onderhoud, als er geen vergroting van het gebouw is, als het past in het bestemmingsplan, de draagconstructie niet verandert en nog veel meer.

Wij kunnen u ermee helpen!

Wil je ook de ruimte ervaren van een dakkapel op maat? Neem dan contact met ons op.